Rólunk

Az Arch&Beans Csapata:

Ábrahám Dávid – kávészakértő, head barista

Ábrahám Dávid vagyok, eredetileg szegedi barista. 2016 óta foglalkozom kávéval úgy általánosságban, 2017 óta pedig kizárólag specialty besorolású kávéval foglalkozó kávézókban vagyok barista. A filterkávézást érzem leginkább a magaménak, egy friss etióp vagy kenyai kávéra pedig nem igazán tudok nemet mondani. A munkám egyben a hobbim is – ha hazamegyek, szinte ugyanott folytatom a kávézást, ahol bent abbahagytam.

Horváth Attila – pörkölőmester, ügyvezető

2008-óta foglalkozom a kávéval. A kezdetekben csak dupla presszóval kértem a cappuccinót, de később ez elhatalmasodott és ma már a kávépörkölé, barista oktatás és szaktanácsadás terén igyekszem folyamatosan fejlődni. Valódi élvezetet találok a munkámban, ami a kávépörkölés mellett a cég vezetését is jelenti. Hiszem, hogy a fejlődés a folyamatos közös munkában, tanulásban és versengésben rejlik. Szerencsésnek érzem magamat, hogy Budapest szívében az egyik legszebb kávézóban egy kiváló csapattal lehetek részese a hazai kávékultúra fejlődésének. 

Magyari Kornél, barista, kommunikációs referens 

Ő Kornél, aki egyetemi évei alatt tanári pályára készült, ám egy 2014-es londoni utazás gyökeresen megváltoztatta az életét: ekkor találkozott először specialty kávéval. Nem sokkal később már budapesti kávézók elhivatott baristái körében töltötte szabadideje nagy részét és szép lassan ő maga is a kávégép mögött találta magát. A szakma iránti szeretete azóta is töretlen, hiszi és vallja, hogy a kávé szerepe a gasztronómia világában épp oly fontos, mint egy gondosan elkészített boré, vagy ételé. Imád mesélni a vendégeknek a különféle kávékészítési metódusokról, termőterületekről, vagy csak úgy általánosságban a kávéról. Igazi espresso rajongó, de a hand brew, azaz a filterkávé irányvonal áll a legközelebb hozzá. Fontos számára a folytonos továbbképzés, így a közeljövőben amellett, hogy a mindennapi kávétokról gondoskodik, az Arch&Beans kávépörkölő gépe mellé is be fog állni – továbbtanulni.

Szolgáltatásaink

Pörkölő

Irodáknak
Kávézóknak
Pörkölőlátogatás

Astoria Kávéház

Irodáknak
Kávézóknak
Pörkölőlátogatás