Rólunk

Az Arch&Beans Csapata:

Ábrahám Dávid – kávészakértő, head barista

Ábrahám Dávid vagyok, eredetileg szegedi barista. 2016 óta foglalkozom kávéval úgy általánosságban, 2017 óta pedig kizárólag specialty besorolású kávéval foglalkozó kávézókban vagyok barista. A filterkávézást érzem leginkább a magaménak, egy friss etióp vagy kenyai kávéra pedig nem igazán tudok nemet mondani. A munkám egyben a hobbim is – ha hazamegyek, szinte ugyanott folytatom a kávézást, ahol bent abbahagytam.

Horváth Attila – pörkölőmester, ügyvezető

2008-óta foglalkozom a kávéval. A kezdetekben csak dupla presszóval kértem a cappuccinót, de később ez elhatalmasodott és ma már a kávépörkölé, barista oktatás és szaktanácsadás terén igyekszem folyamatosan fejlődni. Valódi élvezetet találok a munkámban, ami a kávépörkölés mellett a cég vezetését is jelenti. Hiszem, hogy a fejlődés a folyamatos közös munkában, tanulásban és versengésben rejlik. Szerencsésnek érzem magamat, hogy Budapest szívében az egyik legszebb kávézóban egy kiváló csapattal lehetek részese a hazai kávékultúra fejlődésének. 

Kovács Tamás – üzletvezető

A 15 éves vendéglátós múlt ellenére még minden napban van valami új és rejtélyes, ami kihívásként szolgál. A vendéglátás nem csak egy szakma számomra, hanem elhivatottság és életérzés. Imádok kitalálni és megvalósítani merészebbnél merészebb ételeket és italokat! Csapatjátékos vagyok, szeretem mindenki véleményét kikérni, meghallgatni és együtt ötletelni. Szakmailag nagyon erős, emberileg elkepesztően barátságos csapatot hoztunk létre. Az a célunk, hogy aki betér az Arch&Beans kávéművekbe merjen kérdezni, kérni és elégedetten távozzon úgy, hogy biztosan visszatérjen hozzánk!

Szakay Polett – barista, cukrász

Sziasztok, Polett vagyok. 10 éve dolgozom vendéglátásban és 8 éve csöppentem bele a kávézás világába. Először az érdekelt, hogy hogyan tudok minőségi és szép kávé italokat kiadni a vendégeknek, majd elkezdtem megismerkedni a specialty világával, ahol megtanultam, hogy milyen tényezők befolyásolják a végeredményt: a jó kávét. Részt vettem több tanfolyamon is, de a latte artot az évek alatti gyakorlással sajátítottam el, és szerintem fontos része a tálalásnak, hiszen a vendégek szeretik. Azt élvezem a vendéglátásban, hogy minden nap új arcokkal és új szituációkkal találkozom, nincs 2 egyforma nap. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, és egy kedves mondattal, vagy egy szép kávéval jól tud indulni mindenki reggele, ami akár az egész napját meghatározhatja egy vendégnek.

Magyari Kornél, barista, kommunikációs referens 

Ő Kornél, aki egyetemi évei alatt tanári pályára készült, ám egy 2014-es londoni utazás gyökeresen megváltoztatta az életét: ekkor találkozott először specialty kávéval. Nem sokkal később már budapesti kávézók elhivatott baristái körében töltötte szabadideje nagy részét és szép lassan ő maga is a kávégép mögött találta magát. A szakma iránti szeretete azóta is töretlen, hiszi és vallja, hogy a kávé szerepe a gasztronómia világában épp oly fontos, mint egy gondosan elkészített boré, vagy ételé. Imád mesélni a vendégeknek a különféle kávékészítési metódusokról, termőterületekről, vagy csak úgy általánosságban a kávéról. Igazi espresso rajongó, de a hand brew, azaz a filterkávé irányvonal áll a legközelebb hozzá. Fontos számára a folytonos továbbképzés, így a közeljövőben amellett, hogy a mindennapi kávétokról gondoskodik, az Arch&Beans kávépörkölő gépe mellé is be fog állni – továbbtanulni.

Szolgáltatásaink

Pörkölő

Irodáknak
Kávézóknak
Pörkölőlátogatás

Astoria Kávéház

Irodáknak
Kávézóknak
Pörkölőlátogatás