Barion Pixel

Karácsonyi ajándékcsomag

[vc_row equal_height=”yes” row_content_width=”grid” content_text_aligment=”center”][vc_column][vc_column_text]

AJÁNDÉKCSOMAG

Szeretnénk minden otthonba becsalni a igazán finom kávé illatát és azt a melegséget amit az elfogyasztása után szétáraszt a testünkben.

Ezért kis csapatunk összeállított egy különleges kávécsomag ajánlatot családtagoknak/ barátoknak/partnereknek.

Érdeklődés: info@archandbeans.com / zoltan@archandbeans.com

Az ARCH & BEANS kávézókban csúcsminőségű single origin mellett blend kávét lehet kapni, ami arról szól, hogy több kávéfajtából kísérletezzük ki és finomítjuk a legjobb ízt.

Az ARCH&BEANS kávét a szaktudás mellett óriási szenvedéllyel készíti Lóránth Zoltán, Őt idézve:

„ Az Arch &Beans Kávéműveknél azt hangsúlyoznánk, hogy nincs még egy olyan kávéház, ahol helyben pörkölnek is. Mi ezzel éppen azt helyezzük előtérbe, amelyet a többség inkább eldug. Olyan szép folyamat, ahogy a nyers kávét pörköljük! Üvegfal mögött születik a csoda, és az illat is fantasztikus. A vendég láthatja a történetet, ahogy a tulajdonos foglalkozik a kávéjával. A pörkölés után 7-10 napot pihen a kávé, a második héten teljesedik ki az aromája. Ekkora lenyugszik.”

Kattintson a gombra a PDF megtekintéséhez

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Kattintson az ajánlatok megtekintéséért” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-cloud-download” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Farchandbeans.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F11%2F11.30_REVISED_ArchBeans_karacsonyi_ajandek_csomag_compressed.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]